Lucie Bílá překvapila fanoušky! Potvrdila to, o čem se až dosud jen šuškalo!

Lucie Bílá a Radek Filipi 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. února 2019 13:13 | Aktualizováno: 23. února 2019 18:10

Zpěvačka Lucie Bílá (52) je šťastně zamilovaná a rozhodně se tím nijak netají! Svému svalnatému Radkovi Filipimu teď veřejně vyznala lásku. A potvrdila to, o čem se dlouho jen spekulovalo - už dlouho je zasnoubená!

„Je to snad 100 let, co jsem zpívala „láska je láska“ a myslela si, že o ní vím všechno. Poznala jsem ji v mnoha barvách a skloňovala ve všech pádech, ale přišla až v té chvíli, kdy jsem přestala se o ni snažit, pochopit ji a hledat, a je nádherná a za odměnu,“ zasnila se Lucie.

Ženám, které ještě svou lásku nenašly, poslala jednu radu. „Kamarádky moje, dámy, ženy, slečny, nevzdávejte to… Pošlete všechny nevhodné muže k šípku a nechte se objevit tím, kterého jste si vysnily. Opravdu to funguje,“ je přesvědčena zpěvačka.

A i když se už dva roky spekuluje, že je Lucie zasnoubená se svým partnerem, svalovcem Radkem Filipi, zpěvačka to nikdy oficiálně nepotvrdila – tedy až doteď!

„Dnes jsou to 2 roky, co mi ten můj „vysněný“ navlékl na prst prsten a bez papírování a svatebních zvonů se stal mým vyvoleným a dělá můj život neobyčejně krásný,“ přiznala zpěvačka.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi