Já že jsem chodila s chlapama do postele? Pikantní zpověď Marie Růžičkové!

Vladimír Růžička s ženou Marií 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. ledna 2019 9:08

Slavný hokejový trenér Vladimír Růžička a jeho žena Marie patří navzdory nedávné krizi k jednomu z nejstabilnějších párů českého šoubyznysu. Marie řitom neměla v minulosti o pánskou společnost nouze a mnozí ji obviňují z toho, že si "chlapy brala do postele". Čím se ve skutečnosti živila?

Vladimír se s Marií vídal ještě předtím, než jeho manželka Eva podlehla zákeřné rakovině. A za dva měsíce po její smrti vztah s o 26 let mladší dívkou přestal definitivně tajit.

Skousnout to nemohl především Růžičkův syn, který sice svého otce pozval na svatbu, ale jen za podmínky, že dorazí bez Marie – a s tím bývalý hokejista nesouhlasil.

A i když to zpočátku vypadalo, že kvůli řadě překážek nebude mít jejich láska dlouhého trvání, loni v červnu si na zámku Červený hrádek řekli své ano. V říjnu se jim pak narodila dcerka Lejla.

Idylka ale dlouho nevydržela. Začaly se objevovat spekulace o tom, že se manželé rozcházejí. Původně se tvrdilo, že Marie opustila svého manžela, podle některých zdrojů to ale bylo naopak, a předmětem sporu měla být právě Lejla, která neměla Růžičkovi patřit.

Podobných spekulací kolovalo nespočet a nakonec se ukázalo, že vůbec nemuselo jít o rodičovský spor, ale například o to, že Růžička dával přednost hokeji před rodinou.

Tyto spekulace každopádně opět vytáhly na světlo minulost Marie, o níž někteří tvrdí, že se živila poskytováním tělesných služeb mužům. Ta to ale rázně popírá.

"Já mám úplně čistý svědomí. Ale lidem asi nevysvětlím, že tanečnice sice dělá společnost mužům, ale nekončívá v jejich posteli. Kolikrát přišel třeba starší muž, kterému zemřela žena, a chtěl si prostě povídat. Lidi to mají zkreslený. Ano, ukazovala jsem svoje tělo, ale tím to končilo. Byla to jen práce," řekla Marie v rozhovoru pro Luxury Prague Life.

"Samozřejmě i já jsem měla soukromý život a nelišil se od života například servírky nebo zdravotní sestřičky. Akorát jsem si vydělala víc peněz. Chtěla jsem se mít dobře, líp než v dětství," dodala s tím, že si sama uvědomuje, že nešlo o nejlepší povolání.

Témata: Marie Růžičková Vladimír Růžička