Spíš polibek smrti! Film s Vondráčkovou má další ostudu

Lucie Vondráčková 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. ledna 2019 15:40

Do češtiny by se název filmu Perfect Kiss dal volně přeložit jako Dokonalý polibek. Teď jeho tvůrci přispěchali spíš s polibkem smrti. Nesmířili se totiž s negativními recenzemi a přišli s opravdu „geniální“ reakcí.

Generální ředitel společnosti 7 Art Distribution, která se chlubí dokončenou produkcí snímku Perfect Kiss, nyní rozesílá záhadný email uživatelům portálu ČSFD. Nestojí za ním prezidentka a režisérka propadáku Martina Adamcová, ale údajný generální ředitel firmy Steve Elliott.

„Jsme distributory filmu The Perfect Kiss, který jste označil hodnocením na stránkách ČSFD. Byl byste tak laskav a potvrdil nám, že jste film viděl? A pokud si vzpomenete, kdy a kde jste film viděl?“ stojí ve zmíněném emailu.

Reakce uživatelů serveru jsou podobně úsměvné, jako jejich hodnocení filmu. „To fakt rozesílají? LOL,“ ptal se trochu nevěřícně uživatel Dadel. Film Perfect Kiss si od diváků na serveru Česko-Slovenské filmové databáze vysloužil pouhých 13 %.

Společnost 7 Art Distribution namátkové rozeslání emailu potvrdila. Vedly ji k tomu údajné manipulace s hodnocením, třeba fakt, že někteří hodnotili snímek po pouhém shlédnutí traileru. Jen dva z 10 lidí prý potvrdili, že film opravdu viděli. Produkci pak vadí i fakt, že jsou nesprávně uvedené některé údaje o tvůrcích.

Tvůrci v čele s Martinou Adamcovou se nejspíš nehodlají smířit s totálním neúspěchem filmu, v němž hlavní roli ztvárnila Lucie Vondráčková. Slavná herečka si tímto angažmá utrhla z ostudy kabát, přitom už s Adamcovou chystá další film. Co nás čeká tentokrát?

Témata: film Perfect Kiss Lucie Vondráčková