ANKETA: Poznáte známou herečku? Už v dětství měla ďábelské jiskřičky v očích!

Známá herečka se pochlubila fotkami z dětství. Poznáte ji? 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. ledna 2019 16:13 | Aktualizováno: 14. ledna 2019 23:34

Dokážete poznat charismatickou českou herečku a moderátorku podle fotek z dětství? Zkuste se podívat do fotogalerie a tipnout si, kdo by to tak mohl být. A aby to nebylo tak složité, připravili jsme pro vás několik nápověd!

Herečka a moderátorka, jejíž jméno hledáme, se narodila v roce 1974 v Praze, kde také vyrůstala. Studovala na konzervatoři v Praze.

V roce 1995, tedy dva roky pro absolutoriu, se objevila v seriálu, který ji proslavil. Jeho jméno vám ale neprozradíme, protože pak by to bylo až příliš jednoduché! Diváci si ji také mohou pamatovat ze Snídaně s Novou, kterou moderovala.

Přestože si její jméno vybavíme spíše v souvislosti s televizními seriály, hrála i v divadlech. Hostovala v divadlech Jiřího Wolkera, ABC a v divadle J. K. Tyla v Plzni.

Sympatická herečka v průběhu let měnila image. Nejprve nosila tmavé vlasy, dnes je z ní blondýnka. Jen její oříškové oči zůstaly stále stejné!

Pokud stále netušíte, můžeme prozradit, že se objevila i v seriálech Náměstíčko, Přístav, Ulice, nebo Gympl s (r)učeným omezeným.

V roce 2005 si vzala o 17 let staršího muže, zároveň převzala jeho jméno, které ovšem začínalo stejným písmenem jako to její za svobodna. A i když ji manžel nakonec opustil kvůli jiné, jedno jí zůstalo – láska ke zvířatům.

Tušíte už, o koho jde? Zkuste hlasovat v naší anketě! Správnou odpověď si pak můžete ověřit v článku pod tímto textem!

Témata: anketa Kateřina Kaira Hrachovcová