Pilarová přecenila své síly: Těšila se z nemocnice, po půl hodině venku už ale bylo zle!

Pilarová, Eva 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. října 2018 12:29

Zpěvačka Eva Pilarová se po vážném úrazu a náročné operaci podstupuje rehabilitaci. Nemocnici sice na chvíli opustila, aby se zúčastnila křtu kalendáře a knihy Aleše Cibulky, pak se ale zase musela vrátit!

Pilarová se z Ústřední vojenské nemocnici v Praze dostala po více než dvou měsících. Zpěvačka se zranila, když uklouzla doma na dlažbě. Spadla a uhodila se do hlavy, zároveň si zlomila nohu i ruku. Musela proto podstoupit operaci, která trvala asi čtyři hodiny.

Původně se přitom mluvilo jen o úrazu nohy, její stav byl ale daleko vážnější! Zlomila si totiž i levé rameno a zlomeniny jí lékaři spojili šrouby a vyztužili destičkami.

Pohybovat se už může bez chodítka, stále si ale pomáhá hůlkou. „Stále nechci nic uspěchat,“ říká zpěvačka, která s ramenem poctivě rehabilituje a cvičí. „Její stav se prý ale zlepšuje, navíc si pochvaluje personál v nemocnici, který jí hodně pomáhá.

Teď dostala možnost díky propustce na pár hodin opustit nemocniční lůžko a podívat se do společnosti. Jenže nakonec celou situaci trochu podcenila. „Já jsem si říkala, že to zvládnu levou zadní, ale už po půl hodině jsem velmi unavená. Není to ono. Mám levou stranu špatnou a musím stále žádat manžela, aby mi pomáhal. Zatím jsem dost nesoběstačná, ale uvidím, co bude,“ cituje její slova server iDnes.cz.

Kdy přesně se z nemocnice vrátí domů, zatím netuší. Přiznává, že je to otázka dnů, možná i měsíců. „Sama jsem si ještě nedávno myslela, že budu v srpnu doma. Je říjen a zatím to nevypadá,“ přiznala. Zároveň ale dodala, že si v nemocnici alespoň pořádně odpočine u televize. Nepříjemné zranění jí totiž zmařilo veškeré plány a koncerty!

Témata: Eva Pilarová