Vondráčková má smůlu: Úřady ji zřejmě brzy z Kanady vyženou!

Lucie Vondráčková 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. října 2018 15:42

Lucie Vondráčková po oznámení o tom, že se její manželství s Tomášem Plekancem rozpadlo, prchla do Kanady. I kvůli předmanželské smlouvě, kterou podepsala v Česku, tvrdila že se chce rozvádět právě za mořem. Označila se za kanadskou mámu a zdůraznila, že její děti mají kanadské občanství. Jenže i přesto možná v zemi javorového listu nebude moci do budoucna zůstat!

Lucčin právník nedávno uvedl, že zpěvačka má zájem i se svými syny žít dál v Kanadě – a to i po rozvodu. Sama Vondráčková opakovaně vysvětlovala, že tam mají její děti kamarády a že tam chodí do školy, a proto je nechce vytrhnout z prostředí, které znají.

Jenže to má zásadní háček. Plekanec se nechal v minulosti slyšet, že jakmile skončí svou kariéru v hokejové NHL, chce se z Montrealu vrátit to rodného Česka.

„Většina hokejistů je v Kanadě a USA na pracovní vízum. Vždyť Tomáš Plekanec je už patnáct let pouze zapůjčený z Kladna! Stejně to s vízy mají i partnerky sportovců. Dokážu si představit, že jakmile Pleky neprodlouží smlouvu v NHL, ukončí kanadské úřady automaticky i pobyt jeho manželce,“ práskl serveru Extra.cz sportovní agent dobře obeznámený se zámořskými právními záležitostmi.

Sedmiletý Matyáš a tříletý Adam narodili za mořem, mají tedy obojí občanství – české i kanadské. Jenže jejich matka Lucie ne. Je tak velice pravděpodobné, že se bude muset brzy do Česka vrátit!

„Jiná situace by byla, kdyby měla v Kanadě zabezpečenou vlastní práci, ale tu nemá. A na to, že děti jsou kanadští občané, podle mých informací opravdu nikdo nebere zřetel. Prostě Lucka je tam jako hokejová manželka, trvalý pobyt má určitě taky v České republice, takže jak skončí hokej, domnívám se, že tam okamžitě končí i ona,“ dodal agent.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec Kanada