Pomeje to nezvládá? Kvůli svalovcovi jeho ženy se přestal stýkat s dcerkou!

Andrea Pomeje 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. září 2018 10:27

Jiří Pomeje to prostě nezvládá! Jeho manželka Andrea, která už požádala o rozvod, se začala vítat s novým mužem. A i když si oba manželé přáli, aby rozpad jejich vztahu neměl vliv a jejích čtyřletou dcerku Aničku, zatím to moc nefunguje!

Andrea nedávno prozradila, že rozvod je na spadnutí a že už vše řeší s právníkem. Navíc si našla nového přítele, svalovce Petra Plačka. Přes to všechno ale ujišťovala, že Pomejemu nechce Aničku nijak odepírat a že se s dcerou může dál vídat. Zároveň ale dala jasně najevo, že kvůli současnému stavu Jiřího nepřipadá v úvahu střídavá péče.

„Je to jak na houpačce, chvilku se s ním dá bavit a chvíli ne. Jirka má narušenou psychiku a výkyvy jsou u něj v horizontu hodin. Snažíme se komunikovat jako rodiče, ale pořád jsou mezi námi vztahové energie, takže to ještě chvíli potrvá,“ posteskla si pro Blesk dýdžejka.

Přesto by prý byla nerada, kdyby Anička o tátu přišla úplně. „Jirka může, kdykoliv bude chtít a bude v pořádku, Aničku vídat, budu mu vycházet vstříc. Ale dítě cítí stres, který tam je, takže je to jen o něm,“ říká Andrea.

Už dříve ale zmínila pár podmínek. V první řadě si prý musí Jiří najít vhodné bydlení, aby u něj měla Anička vlastní pokoj. Navíc se jí nelíbí, že se po všech zdravotních problémech a rozchodu Jirka opět vrátil k lahvi! Alkohol s ním prý dělá hrozné věci. „Měl stavy, kdy ke mně chodil, a pak si to nepamatoval. V hodinách, které nečekáte. Byla jsem na něj strašně naštvaná,“ práskla Andrea Pomeje.

V ideálním případě by tak chtěla Jirkovi dceru předávat jen v předem stanovené dny a v konkrétní časy. „Když přijde, a já na něm vidím, že je opilý, tak mu ani nemůžu dát dýchnout, když dýchá krkem.  Přece ho nemůžu pokaždé, když přijde, vozit do nemocnice na rozbor krve,“ zdůraznila.

Pomeje navíc svou dcerku už delší dobu vůbec neviděl! „Teď se od návratu z prázdnin neviděli, řešíme Jirkovu žárlivost a od toho se to odvíjí. Jsou tam nějaké dohady, on si to řeší svým způsobem a s Áňou komunikuje přes telefon,“ vysvětlila Andrea.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje Petr Plaček