Geislerová se pořádně naštvala! Takto si podala dalšího politika!

Aňa Geislerová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. září 2018 11:47

Pražská primátorka Adriana Krnáčová se postarala o rozruch, když naznačila, že by jí nevadilo vyškrtnutí Prahy ze seznamu světového dědictví UNESCO. Na její slova ostře zareagovala herečka Aňa Geislerová.

„Krndo! Jsem ráda, že se jmenuješ tak, jak se jmenuješ, protože nemusím být vulgární, ale buď tak laskavá a už přestaň ničit Prahu! Povodně se proti tobě jeví smysluplně - a možná stejně jako po nich i po tvým odchodu Praha ožije.. ale už dej fakt svý ruce pryč, Krndo!“ vyzvala Krnáčovou herečka Aňa Geislerová.

Herečka reagovala na zprávu o kritickému dopisu, který poslal Výbor světového dědictví UNESCO do Prahy. Pražská primátorka Krnáčová, jejíž snahu změnit památkový zákon ve prospěch developerů zarazili zastupitelé, nemá eventuální vyškrtnutí Prahy ze seznamu světového dědictví za tragédii. Další politici ale naopak mluví o možné obří mezinárodní ostudě.

Český režisér Jan Hřebej obratem varoval, že brzy může být ještě hůř. „Dnes jsem zažil na vlastní oči v panelové diskusi kandidátů na pražského primátora pana Stuchlíka, a musím zodpovědně říct: lépe si Andrej Babiš vybrat nemohl. Ostatním chci říct svůj názor, že paní Krnáčová je proti panu Stuchlíkovi Bloomberg, T. Kollek a W. Churchill dohromady,“ přisadil si filmař.

Témata: Aňa Geislerová Adriana Krnáčová