Tohle nikdo nečekal: Plekanec se naštval a Vondráčková se možná nedoplatí!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. září 2018 15:33

Až dosud se předpokládalo, že děti po rozvodu dostane do péče Lucie Vondráčková. Psalo se to ostatně i v návrhu o finančním vyrovnání mezi ním a jejím manželem Tomášem Plekancem. Jenže teď je vše úplně jinak!

Hokejista měl po oznámení rozchodu jasno – děti by měly vyrůstat s matkou. „Váš manžel navrhuje, aby nezletilé děti byly svěřeny do Vaší péče,“ píše v dopise, který 9. srpna poslal Vondráčkové Plekancův právní zástupce JUDr. Michal Račok spolu s návrhem na výživné.

Jenže od té doby neuplynul den, aby se neobjevily nové a nové informace o boji o majetek a peníze. Lidé z okolí zpěvačky navíc hokejistu obvinili z toho, že manželku téměř týral, žárlil na její kariéru a navíc chtěl na děti platit směšné výživné.

Právě to vše způsobilo, že Plekanec otočil! „Všechno jsou to manipulace, vykonstruované příběhy, které mu každý den vyrážejí dech. Na základě těchto podrazů si Tomáš uvědomil, že je Lucie schopná opravdu všeho. A že by se klidně mohlo stát, že bude děti, až je bude mít v péči, štvát proti němu,“ prozradil pro Blesk Plekancův kamarád.

Plekanec prý proto začal přemýšlet o střídavé péči. „Ale když celou věc konzultoval s odborníky, podle nichž není střídavka pro děti úplně nejvhodnější, řekl si, že bude bojovat, co nejvíc to půjde. Tedy aby synové byli svěřeni do péče jemu!“ tvrdí nejmenovaný zdroj.

Navíc se sportovec bojí, že v případě, že soud svěří děti Vondráčkové, budou je vychovávat cizí lidé. „V minulých letech utratil obrovské peníze za paní na hlídání, aby se Lucka mohla věnovat herectví, když on hrál hokej. A ona chce své kariéře podle všeho v příštích letech obětovat ještě více času, přihlásila se do nejrůznějších castingových agentur a hodlá své herectví rozjet na plné obrátky,“ tvrdí Plekancův kamarád.

Pravdou je, že Vondráčková má po pracovní stránce velké plány – jeden film dotočila, na dalším má začít pracovat. To Plekancova kariéra se chýlí ke konci, takže by na děti měl více času než jejich matka. „Dopoledne odtrénuje, a když nehraje zápasy, má po zbytek dne volno. A dny, které tráví  s týmem na cestách, zastane jeho maminka, která na rozdíl od rodičů Vondráčkové s výchovou synů v Kanadě v minulých letech často pomáhala,“ dodal pro Blesk zdroj.

Kdyby se o tříletého Adama a šestiletého Matyáše doopravdy nakonec staral tatínek, došlo by k velkému zvratu! Výživné na děti by zřejmě nakonec musela platit Vondráčková jemu! „O penězích to ale není. On klukům zajistí blahobyt, ať už soud rozhodne jakkoliv. Jde o to, že s nimi chce trávit co nejvíc času a bojí se, že je Lucie, když nebude mít čas, radši svěří chůvám, než aby je dávala jemu,“ doplnil zdroj.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková