Všechnopárty budí vášně: Šíp se dočkal zastání! O takové diváky nemá cenu stát

Karel Šíp ve svém pořadu Všechnopárty 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. března 2022 8:58 | Aktualizováno: 15. března 2022 20:22

O víkendu jsme informovali o kauze, kterou spustila páteční Všechnopárty, respektive dvojice hostů oblíbeného pořadu. K celé záležitosti už se vyjádřil i Karel Šíp, navíc se dočkal zastání od jednoho z vážených kolegů.

O humbuk se mimo jiné postaral herec Kryštof Bartoš, hvězda seriálu Devadesátky. I on se oblékl tričko, kterým projevil názor na válku na Ukrajině. "Nic víc. Jinak na to téma v celém pořadu ani slovo," poznamenal Šíp. 

"Žasnu, jak tahle nevinná věc dokáže vyvolat vlnu nenávisti u některých diváků, kteří hrozí, že se kvůli tomu na pořad nehodlají nadále dívat. Prosím vás, nedívejte se! Na slušné diváky se i nadále budu těšit," vzkázal moderátor Všechnopárty.

Toho se následně zastal Jan Rosák. "Právě jsem se dozvěděl, že kolegu Karla Šípa odmítají sledovat jistí diváci kvůli dvěma hostům, kteří měli oblečená protiruská trička. Já si myslím, že to je v pořádku," řekl na videu zveřejněném na sociální síti a vysvětlil, jak to myslí. 

"Já sám bych byl velice nervózní, kdybych věděl, že zrovna mě sledují takové typy. Ti ať jdou od televize klidně pryč, bude to jenom dobře," dodal Rosák. 

Témata: pořad Všechnopárty Karel Šíp Jan Rosák