Tohle si Bohdalová za rámeček nedá! Naštval se Luděk Sobota i Martin Dejdar!

Luděk Sobota (Foto: David Sedlecký) 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. ledna 2022 20:35

Silvestrovská show Největší flám s Jiřinou Bohdalovou se České televizi příliš nevyvedla. Podle kritiků nedokázala televize přijít s moderní zábavou, namísto toho i v závěrečný den roku omílá stále ty stejné tváře. O to hůře, že některé z nich se na obrazovce ani neobjevily, ačkoliv měly.

Silvestrovský program přinesl letos zajímavý kontrast. Zatímco Česká televize vsadila na klasický večerní program nabitý hvězdami, například televize Prima přišla s pravým opakem. Nasadila nově vycházející hvězdy v podobě Třech tygrů z Divadla Mír. 

Jejich nekorektní humor pak přinesl svěží vítr do silvestrovských zábav, kdo ale modernímu pojetí humoru nefandí, mohl kdykoliv přepnout zpět na Jiřinku a její hosty. Těmi byli například Libor Bouček, Vojtěch Kotek, Lucie Bílá, Hana Zagorová, Martin Dejdar nebo Luděk Sobota.

Poslední dva jmenovaní ale mají v ústech hořkou pachuť celého večera. Stejně jako Bolek Polívka nebo Josef Alois Náhlovský se totiž v televizi neobjevili. Jednoduše byli vystřiženi. A to je pořádně naštvalo.

Sobota je nakvašený nejen na televizi, ale i na samotnou Bohdalovou. "Já jsem České televizi jenom řekl, že už s nimi nechci mít nic společného. Řekl jsem jim, ať už mi nevolají! Bohdalová mi volala někdy v červnu a já jsem se na to důkladně připravil. Myslím si, že se mi to povedlo, ale oni to vystřihli. To mě opravdu naštvali!" řekl Sedmičce.

Další, koho poslední večer loňského roku naštval, byl Martin Dejdar. "Nebudu se vůbec vyjadřovat. Odpovědi je nutné hledat v České televizi," řekl magazínu. K celé věci se prý nechce vyjadřovat ani sama Bohdalová.

Témata: Jiřina Bohdalová Luděk Sobota Martin Dejdar