Burešová a Forejt se odvázali: Herečka a kuchař už nic netají!

Marek Lambora, Aleš Háma, Přemek Forejt, Eva Burešová a Ondřej Sokol. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. dubna 2021 8:38

Už několik týdnů není tajemstvím, že Eva Burešová a Přemek Forejt tvoří pár, avšak k nelibosti svých fanoušků takový, který si hodně střeží soukromí. Ovšem i oni umí příznivce občas potěšit.

Už před Vánoci se Eva Burešová na sociální síti pochlubila, že je zamilovaná, ale až počátkem února po mnoha spekulacích následovalo odhalení identity jejího partnera. Je jím Přemek Forejt, kterého televizní diváci znají jako porotce soutěže MasterChef.

Hvězda oblíbeného seriálu Slunečná je sice na sociálních sítích velice aktivní, má ale poměrně jasně dané mantinely, co na profily patří a co už nikoliv. Nejspíš i proto zatím neexistuje moc společných fotek páru.

V těchto dnech se ale přece jen odvázali, když se na účtu herečky a zpěvačky objevilo video, na kterém se ke známému kuchaři tulí. A příznivci mohou doufat, že to nebylo naposledy.

„Nebránila jsem se zveřejnění, jen jsme oba chtěli čas, až to budeme chtít zveřejnit sami,“ vysvětlila Burešová serveru super.cz. „Jsme spolu půl roku a jsme oba moc šťastní,“ dodala.

Témata: Eva Burešová Přemek Forejt