Rázná Monika Bagárová: Nic mě v životě nezastaví! Komu za to vděčí?

Monika Bagárová s dcerou a partnerem. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. března 2021 8:55

Kdyby právě nebyla na mateřské dovolené, možná by vzhledem k okolnostem, kdy kvůli koronaviru není možné koncertovat, mluvila Monika Bagárová jinak. Takhle může klidně tvrdit, že ji v životě nic nezastaví. Vděčí za to jedné konkrétní osobě.

Monika Bagárová si bezpochyby užila včerejší Mezinárodní den žen, zvlášť když v její domácnosti mají ženy momentálně přesilu. Vděčí za to dceři, která na jaře oslaví své první narozeniny.

Již za uplynulých devět měsíců dokázala holčička svou maminku hodně změnit. „Naučila si mě trpělivosti, naučila si mě mnohem víc naslouchat,“ přiznala někdejší účastnice i porotkyně SuperStar na instagramu.

Zpěvačka na adresu dcery nešetří superlativy. „Potvrdila si, že rozhodovat se intuicí a srdcem je správné. Udělala si ze mě lepšího člověka, při tobě si každý den uvědomuji opravdové životní hodnoty,“ uvedla.

„Pro tebe jsem silná žena, kterou v životě nic nezastaví, pro tebe chci budovat, pro tebe chci být nejlepší máma. Děkuji, že jsi mi ukázala, co je to láska tak jiná, tak čistá, tak nadpozemská,“ dodala Bagárová.

Témata: Monika Bagárová