Iva Pazderková: „Nechutná“ věc ji ujistila, že přežije koronavirus!

Iva Pazderková 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. března 2021 12:55

Koronavirové infekci občas neuniknou ani některé slavné osobnosti. O své zkušenosti s covidem-19 v tomto týdnu informovala fanoušky Iva Pazderková. Koronavirus ji rozhodně nešetřil.

Sama Iva Pazderková došla k závěru, že v jejím případě šlo o ostřejší průběh infekce. Podle svých slov se potýkala s horečkami, bolestmi, kašlem, dušností či střevními potížemi a zvracením.

Populární komička dokonce přiznala, že její partner uvažoval o přivolání záchranné služby. Vysvětlení, proč k tomu nakonec nepřikročili, zaujalo i slovenský server topky.sk.

„Já jsem říkala, že s přítelem jsme měli takový pocit, že opravdu přežiji, ve chvíli, kdy jsem si po pěti dnech - a je to tedy nechutné – byla schopná vyčistit zuby,“ nechala se slyšet známá herečka.

Pazderková šla s pravdou ven, aby naznačila, že covid představuje nebezpečí i pro lidi, jako je ona. „Jsem zdravá, 40 let, sportuju, a tak nějak se o sebe starám. Je to loterie. Někdo si vytáhne rýmičku, někdo tohle, někdo to nejhorší. Tak se snažme, ať nikdo nemusí losovat,“ uvedla.

Témata: Iva Pazderková