Dalibor Janda: NOVÉ INFORMACE o jeho zdravotním stavu!

Dalibor Janda 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. února 2021 14:20 | Aktualizováno: 19. února 2021 22:03

Dalibora Jandu před několika týdny zradilo zdraví, zpěvák si musel nějaký čas poležet v nemocnici pod dohledem lékařů. Nyní už je zase doma a evidentně mu chybí kontakt s fanoušky. Co jim několikanásobný Slavík vzkazuje?

Dalibor Janda zažil velice nepříjemný začátek nového kalendářního roku. Pozlobilo ho totiž srdíčko, musel být hospitalizován v nemocnici, kde podstoupil zákrok. Už před časem se ale fanouškům ozval opět z domova, kde se věnuje rekonvalescenci.

V úterý zveřejnil další facebookový příspěvek. „Moc Vás všechny pozdravuji a v prvé řadě Vám chci poděkovat za tisíce zpráv, komentářů a smsek, na které, i kdybych chtěl, nemohu všem bohužel odpovědět. To se prostě nedá,“ vzkázal příznivcům.

Fanouškům alespoň zpěvák slíbil, že se všechny zprávy snaží postupně přečíst, protože ho podpora povzbuzuje. Dokonce jim plánuje brzy nabídnout hudební ukázku z připravovaného alba.

V současné době je ale Jandův program převážně odpočinkový. „Momentálně se snažím relaxovat a dávat se do psychické pohody, což je teď pro mne nejdůležitější. Koukám na staré české filmy a komedie,“ prozradil.

Témata: Dalibor Janda