Lucie Vondráčková rázně: Ničeho nelituju!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. ledna 2021 11:44

Lucii Vondráčkovou již v životě potkala řada nepříjemností, až by si člověk myslel, že některé kapitoly by nejspíš ráda vymazala. Přinejmenším v jedné oblasti ale známá herečka a zpěvačka nelituje jediného rozhodnutí.

Lucie Vondráčková měla vždy ve zvyku všechno pečlivě plánovat, uplynulý rok ji to ale odnaučil. Přiznala to v rozhovoru pro rozhlasový pořad Až na dřeň, kde si posteskla, o kolik práce během předchozích dvanácti měsíců přišla.

„Měla jsem mít několik divadelních premiér, které se ale nekonaly. Užívám si alespoň natáčení videoklipů, které jsou takovými minifilmy,“ svěřila se herečka a zpěvačka, která má z dřívějška na svém kontě řadu celovečerních filmů.

Mezi nimi i divácky úspěšnou komedii Babovřesky, kterou však mnozí lidé opovrhují. Ona pochopitelně nikoliv. „Zdeněk Troška je slunečný režisér a to natáčení bylo senzační a přišlo ke mně ve správnou chvíli,“ uvedla.

Vondráčková je navíc toho názoru, že herec má prostě hrát. „Nemůžete dvacet let čekat na oscarovou roli.  Já nelituji ani jednoho projektu, do kterého jsem šla. Navíc každá zkušenost pro mě byla důležitá a někam mě posunula,“ dodala.

Témata: Lucie Vondráčková