Petr Rychlý s koncem Ordinace přijde o jistotu! Počítá už ztráty?

Petr Rychlý 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. listopadu 2020 15:22

I pro herce to prý byl blesk z čistého nebe, když Nova v pondělí oznámila, že se Ordinace v růžové zahradě blíží do finále. Petr Rychlý se v seriálu objevuje po celou dobu. Na co se musí připravit?

Snad pro nikoho jiného není ohlášený konec Ordinace v růžové zahradě takovou ranou jako pro Petra Rychlého. Byl jedním z mála lidí, kteří s tímto seriálem na obrazovkách Novy strávil celých patnáct let.

Podle webu ahaonline.cz si natáčením vlajkového projektu zmíněné stanice vydělal měsíčně hodně přes sto tisíc korun, a to absolvoval až třináct natáčecích dní za měsíc. V příštím roce ho to čeká naposledy.

Oblíbený herec navíc přišel i o příjmy z Divadla na Vinohradech, i když v tomto případě nejde o tak lukrativní částky. Nabízí se proto otázka, zdali by na to nechtělo nějaký vedlejšák. Podnikání to ale nejspíš nebude, s tím nemá dobré zkušenosti.

S manželkou totiž Rychlý kdysi provozoval na Václavském náměstí obchod s italskou módou. „Ale Italové šili přes zimu jen plesové šaty a já na tom prodělal půl miliónu. Vím, že touhle cestou nepůjdu,“ nechal se slyšet.

Témata: Petr Rychlý Seriál Ordinace v růžové zahradě 2