Agáta Hanychová přiznala: Miliony nemusí Prachařovi stačit!

Jakub a Agáta Prachařovi 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. listopadu 2020 14:47

Cesty Jakuba Prachaře a Agáty Hanychové se rozešly už v loňském roce, přesto některé detaily rozvodu nejsou domluvené dodnes. Stále se řeší finanční vyrovnání mezi manželi.

Agáta Hanychová má za sebou další rozchod, nadále přitom řeší záležitosti kolem nedávného rozvodu s Jakubem Prachařem, s nímž má dceru Miu. Na střídavé péči už se rodiče domluvili, ale dál spolu řeší peníze.

Už je totiž jasné, že v domě, který si společně postavili, bude moderátorka s oběma dětmi, což pro ni znamená jediné. Musí sehnat peníze, aby známého herce a moderátora takzvaně vyplatila.

Finální dohoda podle jejích slov ještě na světě není. „Musíme si s Jakubem sednout a domluvit se na částce, kterou za něj bude chtít. Je to ta poslední fáze, ke které jsme se zatím nedostali,“ řekla webu blesk.cz.

Šest milionů, které obdržela Hanychová poté, co se rodina rozhodla pomoci prodejem chalupy, prý určitě nebude stačit. „Vzhledem k tomu, že nás domlouvání teprve čeká, tak vlastně nevím, kolik ještě budu potřebovat peněz,“ dodala.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař