Ilona Csáková: Prezidentovi neuniklo, co tvrdí! Do zpěvačky se pořádně opřel!

Ilona Csáková 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. října 2020 8:48

Prezident Miloš Zeman má jistě důležitější věci na práci, ani jemu ale neuniklo, jak současnou koronavirovou situaci zlehčují některé známé osobnosti. Ve svém pátečním projevu se tak pořádně opřel např. do zpěvačky Ilony Csákové.

Jak jsme vás informovali, Ilona Csáková se před několika dny zařadila mezi celebrity, které onemocnění covid-19 zlehčují. Na svém facebooku totiž zveřejnila dezinformace o scénáři Billa Gatese a Světové zdravotnické organizace (WHO). Neuniklo to ani hlavě státu.

Miloš Zeman sice známou zpěvačku ve včerejším projevu konkrétně nezmínil, ale všem bylo jasné, o kom je řeč, když vyzval občany, aby se nenechali svést lidmi, kteří sice o epidemii vůbec nic nevědí, ale kvůli mediální pozornosti říkají věci, které dle jeho názoru poškozují naši společnost.

„Mám tím samozřejmě na mysli takzvané antirouškaře, ale i další, zubaře, kardiology, zpěváky. Jedna zpěvačka dokonce prohlásila, že za koronavirus může Bill Gates,“ řekl prezident republiky.

Lidem hned vzápětí poradil, aby Csákové a spol. nevěnovali pozornost. „Ignorujte názory těchto lidí, protože nejsou odborné, a věřte odborníkům, protože jedině ti nám mohou pomoci,“ dodal Zeman.

Témata: Ilona Csáková Miloš Zeman