Babiš je srab! Běžte už do... Známé osobnosti spílají vládě a premiérovi!

Roman Prymula

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. října 2020 10:12

Včerejší tisková konference, na které vláda v čele s premiérem Andrejem Babišem oznámila další omezení kvůli koronaviru, Jak se ale zdá, některé známé tváře ale ministři neuklidnili - ba naopak!

Na projev ministra zdravotnictví Romana Prymuly a tiskovou konferenci po jednání vlády čekaly netrpělivě nejen občané, ale i některé známé osobnosti. Projev byl pár minut před avizovaným termínem zrušen, tiskovka se sice nakonec konala, ale s několikahodinovým zpožděním.

Premiér Andrej Babiš a další členové vlády nakonec oznámili nové kroky v boji s koronavirem. Uzavřeny budou všechny restaurace, fungovat může pouze výdejové okénko, zrušena byla i výuka ve všech školách s výjimkou mateřských. Na zastávkách MHD navíc lidé budou muset nosit roušky.

Ihned po tiskové konferenci, která se konala v pozdních večerních hodinách, se začaly objevovat naštvaní komentáře. „Sleduji živé vyjádření koronavirového štábu a mohu říci, že Babiš je SRAB, který neodpoví na přímo, nemá vlastní názor, jen otázky přehazuje na Prymulu, který vůbec neví, jak odpovědět, aby neurazil Babiše. Lidi, vzpamatujte se!!! Stydím se za vládu!!!“ zlobí se na svém facebookovém profilu zpěvák Bohouš Josef.

Nadšená není ani Aňa Geislerová. „Já myslím, že klidně mohli pustit ty tiskovky z jara... Tady vidím obohacení jen v tom, že Hamáček sundal svůj volbami potupeny svetr. Andy má staženou a bily plast už by dnes nerisknul.. A prosím, ať už neříkaj, že to spolu zvládnem. My to zvládnem, ale rádi bychom to zvládali bez vás. běžte už do... jinam,“ vzkazuje prostřednictvím sociálních sítí vládě v čele s Babišem herečka.

Právě premiér od ní schytal ještě další slova kritiky. „Už to začíná bejt dobrý! Už se rozehřívá... 'Pravděpodobně Covid zkracuje život a mně je to líto..' Premiér ČR. To snad není možný,“ kroutí hlavou Geislerová.

Témata: Aňa Geislerová Bohouš Josef (zpěvák) Andrej Babiš Roman Prymula