Adoptovala si Anna K. dceru, kterou roky tajila?

Anna K.

Autor: Hrušková, stars24.cz

3. března 2018 14:59

Již před časem jsme vás informovaly o stavu herečky Anny K., která bojovala s rakovinou a nyní to opět se zpěvačkou nevypadá dobře. Objevilo se u ní nové onemocnění, které zdědila nejspíše po své mamince. Co je však novinkou, že má zpěvačka dá se říci adoptivní dceru, která jí držela právě v době, kdy se léčila se zákeřným onemocněním.

Vše začalo u rozhodnutí adoptovat si dítě, jelikož zpěvačka Anna K. nemůžeme mít vlastní. Bohužel do toho přišlo kruté onemocnění, proto adopce nevyšla. Vybírají pro děti ty nejvhodnější rodiče, přece chudáčkovi nedají nemocnou mámu. To by byli blázni“ řekla zpěvačka před lety, když se dozvěděla o svém onemocnění.

Nyní je ale všechno jinak a zpěvačka má svou „adoptivní dceru“. Byla její fanynkou a chodila na její koncerty s kamarádkami a právě tam osud chtěla a spojil je dohromady. „Mám takovou adoptivní dceru, ta mi byla nejblíže. Jsme spolu v tomhle vztahu od jejích čtrnácti let. Dnes je jí čtyřicet,“ uvedla zpěvačka deníku Téma.

„Pak začaly holky chodit na koncerty a vůbec nevím, jak se to stalo, ale jsme i s její maminkou taková rodina. Zuzka, tak se jmenuje, tvrdí, že jen díky mě nezačala fetovat“ Zuzana jí tedy nahrazuje dítě, které si neadoptovala.

Témata: Anna K.