Monika Absolonová promluvila: Nedostatek financí! Mám jenom jedny nervy!

Monika Absolonová má problémy při opravě chalupy! 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. října 2020 11:53 | Aktualizováno: 6. října 2020 22:06

Monika Absolonová prožívá náročné chvíle. Spolu se svou rodinou si pořídila na venkově chalupu a už se těšila, jak na ní bude relaxovat. Jenže opravy nejdou tak, jak si plánovala. Navíc neví, zda bude mít dostatek financí, když teď kvůli koronavirovým opatřením nemůže pracovat!

Jak vás již server stars24.cz informoval, Monika Absolonová se dala na chalupaření. S rodinou si pořídili nemovitost, kterou měli v plánu si opravit k obrazu svému. Jsou na začátku, už teď se ale objevila řada komplikací.

„Původně jsem myslela, že na to vlítnem a bude to raz dva,“ svěřila se na facebooku zpěvačka. Jenže tak snadné to není. „Rekonstrukce se odkládá do doby, než vyřešíme všechny úřední záležitosti tzn. žádosti, povolení atd. Původně jsem myslela, že když mám teď víc času, že to zvládnu sama... Ale myslím, že mám jen jedny nervy a do Luhačovic daleko,“ směje se Absolonová, která se nejprve musí utkat s úředním šimlem.

„Protože se například musím zeptat silnic a dálnic, jestli jim nebude vadit naše střecha?! Přátelé, kdo tyhle nařízení vymyslel, to by mě zajímalo... takže pochopitelně to zabere víc času než jsem si myslela,“ popisuje Monika.

To ale není jediný zádrhel. „Těžko říct, kdy budu moci normálně pracovat. A tak na to všechno, co nás čeká, nebude dostatek financi. Takže to bude vše pomalu a postupně…“ píše zpěvačka, která kvůli koronavirovým opatřením opět přišla na čas o práci.

Jak sama přiznává, neměla představu, na kolik ji to všechno vyjde. „Já upřímně vůbec netušila, kolik stojí střecha, krovy, zateplení, podkopání, rozvody elektřiny, vody atd, atd, atd.... Klobouk dolů před Vámi, kolik je u nás zrekonstruovaných a postavených domu!“ ocenila zpěvačka všechny, kteří se mají rekonstrukci či stavbu nového domu už za sebou.

I proto se rodina zpěvačky rozhodla, že část práce udělá svépomocí. „Takže, co můžeme, zkusíme udělat zatím sami a uvidíme,“ dodala Monika Absolonová. Ocenila také pomoc maminky i celé rodiny a kamarádů, kteří přidali ruku k dílu přímo na chalupě, nebo pomohli tím, že pohlídali její dvě ratolesti.

Témata: Monika Absolonová