Michal David: Kvůli koncertům má připravená zadní vrátka!

Michal David 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. září 2020 14:54

Michal David, stejně jako všichni hudebníci, napjatě sleduje, jak to bude s možností vystupovat. Legendární hitmaker přiznal, že má připravená zadní vrátka, aby mohl uspořádat odložené koncerty.

Michal David měl v plánu letošní kulaté 60. narozeniny oslavit také velkolepými koncerty. Jak vás ale stars24.cz informoval, z toho slovenského již kvůli koronaviru sešlo. A stejný osud potkal také vystoupení v Česku.

Slavný hitmaker se zatím spokojil s tím, že jsou odloženy na příští rok. „Teď je to 18. a 19. června 2021. Místo se nemění,“ prozradil webu super.cz s tím, že i nadále počítá s pražskou O2 arénou.

Jak ale sám skladatel a zpěvák prozradil, příznivci ho přesvědčovali, aby v těchto dnech nevystupoval. „Je fakt, že jsem dostal strašně moc vzkazů od fanoušků, ať to nedělám v září, na kdy byl původní termín poprvé přeložený, protože se bojí,“ přiznal.

David na závěr připustil, že by se koncert mohl nakonec konat pod širým nebem. „V tom případě bych ho udělal v Edenu, jelikož jsem slávista. Je ale brzy to předjímat, dodal.

Témata: Michal David