Lucie Vondráčková: Nevěřila tomu, že to dotáhne tak daleko!

Lucie Vondráčková s kamarádkou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. září 2020 11:31 | Aktualizováno: 4. září 2020 20:46

Lucie Vondráčková se po návratu do Česka vrhla do práce především v hudební branži, rozhodně jí ale nenapadlo, že to s jednou konkrétní skladbou dotáhne tak daleko. Jakého úspěchu se podařilo dosáhnout?

Lucii Vondráčkové se v poslední době daří také na pracovním poli, a to především v oblasti hudby, které momentálně věnuje většinu svého úsilí. Je to totiž jen několik dní, co se fanouškům pochlubila s velkým úspěchem.

„Moc děkujeme kanadskému festivalu Canadian Cinematography Awards, sídlícímu v Torontu, že náš klip Milování vybral jako nejlepší hudební klip měsíce. Máme z toho velkou radost,“ uvedla na instagramovém profilu.

Známá herečka a zpěvačka přiznala, že ji takové ocenění zaskočilo. Přece jen nebývá pravidlem, že by česky zpívané písničky uspěly v anglicky mluvících zemích. Zároveň je však nutné brát v potaz, že Vondráčková v Kanadě několik let žila.

„Zpívám česky a o to větší to pro nás byl úspěch, protože s českým jazykem to v pop music člověk moc daleko dotáhnout nemůže. A přesto se ten klip líbil, což je podle mě hlavně práce (režisérky) Terezy,“ řekla webu super.cz.

Témata: Lucie Vondráčková