Hvězda Ulice Krejčíková: Jsem jen na rodičovském příspěvku. Musím si přivydělávat!

Aneta Krejčíková 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. srpna 2020 12:42

Herečka Aneta Krejčíková patří k těm, který si finančně přilepšují prostřednictvím sociálních sítí. Jak sama přiznává, momentálně má jen rodičovský příspěvek a tak je ráda za každý přivýdělek!

I herečka Aneta Krejčíková se zpožděním přidala soukromou fotku u příležitosti Mezinárodního dne kojení. „Sice byl týden kojení jiný týden, než tento, ale já absolutně nezvládám být aktuální. Klobouk dolů všem matkám, co zvládají děti, domácnost, pracovat, vařit, tmelit a ještě k tomu Instagram, nechápu a obdivuj,“ přiznává otevřeně dvojnásobná maminka.

Instagram podle svých slov považuje za místo odreagování, terapie, pomoci, inspirace, možná k obhajobě. Názoru i činu. Navíc ho využívá i k placené spolupráci. „Já osobně, chci strašně moc poděkovat za to, že mám možnost si přes IG něco přivydělat, jsem opravdu velmi vděčná,“ vysvětluje s tím, že nic netočí a že divadlo, ve kterém působí, aktuálně nehraje.

„Jsou spolupráce mému srdci milejší a jiné zase méně, to je asi cítit. Každopádně bych nikdy nešla proti etice mému přesvědčení. Jsou (spolu)práce co odmítnu, nicméně jsem pořád jen herečka na rodičovským příspěvku, který činí za obě děti 10 tis/měs a bydlíme v Praze v pronájmu. Toť vše k mému nutkání si to tady trochu obhájit,“ popsala otevřeně Aneta, která má doma syna Bena a dcerku Antonii.

Témata: Aneta Krejčíková sociální sítě Instagram