Těhotná Arichteva varuje před domácími porody: Tohle vám nepomůže!

Veronika Arichteva 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. července 2020 12:50

Téma domácích porodů rezonuje ve společnosti i nadále, některé ženy se k němu dokonce vyjadřují opakovaně. Třeba Veronika Arichteva, která se sama brzy stane maminkou.

Domácím porodům udělala nedávno „reklamu“ Kristýna Leichtová, v hereckých kruzích na to byly reakce všeho druhu. O jednu se postarala i těhotná Veronika Arichteva, kterou to vyděsilo. Zároveň upozornila, že už se málokde dočtete o případech, které skončily tragicky.

Jako nastávající maminka se tedy hodlá svěřit do péče odborníků, zatím má ale ještě čas řešit úplně jiné záležitosti. „Dneska jsem s tím naším klukem a úplně cizím psem vyšla v časopise,“ pochlubila se ve čtvrtek na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Veronika Arichteva (@veronikaarichtev), Čec 16, 2020 v 12:35 PDT

Řeč byla o časopise Maminka, kterému rovněž poskytla rozhovor. I v něm přišla otázka na domácí porody. Také tentokrát následovala rázná odpověď. „Domácí porod pro mě není varianta,“ cituje herečku web maminka.cz.

„A může mi tisíckrát někdo říkat, že má tu nejlepší porodní asistentku a bezproblémové těhotenství, ale když se něco pos…, ani to, že je ta nemocnice dvě minuty od baráku, nemusí pomoct,“ vysvětlila Arichteva svůj postoj.

Témata: Veronika Arichteva