Veronika Žilková po návratu z Izraele: Plánuje další dobrodružství?

Veronika Žilková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. července 2020 13:43

Není žádným tajemstvím, že Veronika Žilková cestuje ráda, zdědila to po ní i dcera Agáta. Není proto divu, že už plánuje další dobrodružství. Kam by se ráda podívala a vzala si s sebou lyže?

Veronika Žilková už má letos jedno velké cestovatelské dobrodružství za sebou. V době pandemie koronaviru se vydala na strastiplnou cestu z Izraele do Řecka, během které musela absolvovat hned několik přestupů.

Před několika dny se objevila alespoň v Bratislavě, kde prozradila, že by se ráda podívala právě na Slovensko. „Pokud bych měla víc času, podívala bych se do Tater,“ svěřila se webu pluska.sk s tím, že tam kdysi natáčela seriál.

Jenže její pobyt v horách se tehdy omezil právě jen na natáčení. „Z celých Tater poznám jen cestu od chalupy do auta. A potom si pamatuji, že mi kolegové povídali, že viděli sysla a já neviděla ani jeho,“ přiznala oblíbená herečka.

„Takže určitě nejprve pojedu do Tater a možná bych se podívala i na toho sysla. A ráda bych si u vás někdy i zalyžovala. Já sem totiž z generace, která ráda lyžuje,“ řekla našim nejmilejším sousedům Žilková.

Témata: Veronika Žilková