Maroš Kramár: Po kauze zazněla z úst jeho dcery zajímavá slova!

Maroš Kramár 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. července 2020 10:46 | Aktualizováno: 2. července 2020 18:18

Maroš Kramár měl v posledních dnech bezpochyby co vysvětlovat i své rodině, zvlášť když jeho kauzu sledovalo opravdu celé Slovensko. Co o tatínkovi řekla jeho dcera Tamara?

Maroš Kramár si v posledních dnech a týdnech užil kvůli kauze kolem pořadu Inkognito opravdu hodně publicity. Jak vás stars24.cz informoval, dokonce o pozornost připravil vlastní dceru Tamaru, která tou dobou zažívala premiéru jako zpěvačka.

Ona ale tátovi nic nevyčítá, dokonce ani rozvod rodičů, ke kterému nedávno došlo. „U nás doma to vypadalo asi jako v každé rodině. Rodiče jsou každý jiný, ale oba si řeknou vlastní názor, oba mají rádi, když je pořádek doma i ve vztazích, takže nic výjimečného,“ svěřila se dle webu pluska.sk.

Tamara prozradila, jak „rozdělená“ rodina momentálně funguje. Poznamenal to nějak rozvod? „Teď, i když nejsou spolu, jsem často s jedním i druhým, stejně jako s bratry,“ prozradila Kramárová.

Rodina se prý v poslední době díky jedné konkrétní věci semkla. „To, že jsem začala studovat v zahraničí, rodinu jakoby ještě víc semklo a posilnilo,“ dodala.

Témata: Maroš Kramár