Kde byl nezvěstný Jaroslav Uhlíř? Nové informace!

Jaroslav Uhlíř

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. června 2020 17:02

Kolem pondělního pátrání po Jaroslavu Uhlířovi je stále spousta nezodpovězených otázek. Kde vlastně nezvěstný hudebník byl? Ve středu se k tomu objevily nové informace, které naznačují, že panika byla možná zbytečná.

Celé Česko v pondělí několik hodin pátralo po hudebníkovi a skladateli Jaroslavu Uhlířovi, který se nakonec našel v centru Prahy, což – přiznejme si – není zrovna nejlepší úkryt. Na srozumitelné vysvětlení celého případu se ale stále čeká. Co prozradilo jeho okolí?

„On sem jezdí, když si potřebuje odpočinout třeba od manželky. Byl tady i o víkendu. Působil naprosto v pořádku. Hlava mu funguje stoprocentně. Vždycky přijede taxíkem a je tady, protože tu má klid,“ řekl webu expres.cz muž z domu, kde se měl Uhlíř „ukrývat“. Údajně tam totiž má zkušebnu.

„Když se dal se svou nynější ženou dohromady, trávili tady spolu hodně času, teď sem spolu nejezdí skoro vůbec. On je tady jednou týdně. Byl tu i o víkendu, a proto jsem byl v pondělí překvapený, když jsem se dočetl, že zmizel. Podle mě si klasicky chtěl odpočinout. Má přece jenom svůj věk a manželka je mnohem mladší,“ dodal pan domácí.

Sám Uhlíř o celém incidentu poprvé promluvil včera. Populární muzikant se nechal slyšet, že se cítí opravdu špatně. O podrobnostech ale mluvit nechtěl, jen uvedl, že se to „musí nějak spravit samo“.

Témata: Jaroslav Uhlíř