Šafářová a Plekanec mají jasný cíl: Tohle chtějí pro svou dceru!

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová ukázali dceru Leontýnku 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. května 2020 8:29

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec mají už několik měsíců dceru Leontýnku. Nyní si stanovili jasný cíl, když řekli, co pro ni do budoucna chtějí. Navíc se kvůli tomu nechali zvěčnit na fotku.

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec jsou asi nejslavnějším českým sportovním párem současnosti, i když na profesionální úrovni už se sportu věnuje jen hokejista. Bývalou tenistku zaměstnávají mateřské povinnosti. Možná právě proto si je vybrali do zajímavého projektu.

Zapózovali jednomu z nejslavnějších českých fotografů Jan Saudek, který mimochodem včera oslavil 85. narozeniny, pro kampaň Naše planeta Asociace společenské odpovědnosti na podporu boje proti změně klimatu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Safarova (@lucie.safarova), Kvě 13, 2020 v 5:24 PDT

Šafářová se výsledkem pochlubila na sociální síti. Konkrétně jejich tarotová karta měla symbolizovat stromy a lesy. Před objektivem stanul třeba také písničkář Tomáš Klus nebo herečka Simona Babčáková.

„Cíl je jasný… chceme, aby naše děti dýchaly čistý vzduch, měly kvalitní potraviny a viděly krásnou přírodu… s tím vším si zahráváme v dnešní době… změna začíná u jednotlivce… můžeme neplýtvat, používat míň plastů, třídit odpad, starat se o přírodu víc… každý můžeme přidat kousek,“ vzkázala Šafářová na instagramu.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec