Petr Kotvald: Závažná operace! Jak se mu vede?

Petr Kotvald

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. května 2020 9:35

Kdyby chtěl, nemusel o jeho zdravotních problémech díky karanténě nikdo vědět. Petr Kotvald absolvoval poměrně závažnou operaci. Jak se mu po ní vede?

Petru Kotvaldovi přišla povinná domácí karanténa nařízená kvůli šíření koronaviru svým způsobem vhod. Na začátku března totiž podstoupil závažnou ortopedickou operaci kyčelního kloubu a po propuštění z nemocnice měl čas a klid na důslednou rehabilitaci, protože stejně nebylo moc co dělat.

Zvlášť když byl doma úplně sám. Samoty si navíc užil opravdu dost, protože v nemocnici platil kvůli epidemii velice striktní režim. „Dokonce za mnou nemohl ani nikdo na pokoj do nemocnice, protože byly zakázané návštěvy,“ řekl webu super.cz.

„Pak jsem byl tady, bez rodiny. Děti už s námi nebydlí. Vídali jsme se minimálně, ani se ke mně nesmělo, protože se řešilo, aby mě nikdo nenakazil. Já byl zašitý tady a oni doma,“ prozradil člen slavného dua z 80. let.

V rámci rehabilitace si Kotvald krátil čas na zahradě, už se ale opět těší na normální práci. „Je fakt, že jsem během karantény vyřešil a řeším spoustu restů, které každý máme doma a okolo domu. Radši bych šel ale už na jeviště,“ dodal.

Témata: Petr Kotvald