Monika Bagárová narovinu: Chybí mi to, ale nic není víc než…!

Monika Bagárová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. května 2020 9:06 | Aktualizováno: 11. května 2020 22:01

Monika Bagárová se již brzy stane maminkou, na svět by měla přivést holčičku, jejímž otcem je její partner Makhmud. Oblíbená zpěvačka už se těší na novou životní kapitolu, zároveň jí ale už teď něco chybí.

Monice Bagárové se už pomalu blíží termín porodu, který jistě vyhlíží již od Vánoc, kdy s partnerem Makhmudem Muradovem, zápasníkem MMA, oznámili, že čekají miminko. Oba už se na to evidentně moc těší.

„Teď začíná nová životní kapitola, řekla bych že ta nejkrásnější. A jinak, co je vlastně v životě víc než rodina, láska a zdraví? Je to neuvěřitelný, jak ten čas letí, já budu za chvíli máma, budu mít vlastní rodinu,“ zasnila se v pátek na instagramu.

Někdejší účastnice a nynější porotkyně SuperStar už se na novou životní roli těší, zároveň ji ale mrzí, že ji současná koronavirová epidemie připravila o jinou radost. „Musím říct, že mi docela chybí práce ve studiu, koncerty, celá ta atmosféra, která to vše doprovází. Ale věřím, ze brzy budu zase s vámi,“ svěřila se.

Monika před několika dny webu extra.cz přiznala, že těhotenství už pro ni začíná být náročné a lehce stresující. Ona ale věří tomu, že když to zvládly všechny ženy, zvládne to ona také. Budeme jí držet palce!

Témata: Monika Bagárová