Charlotte Gottová: Opravdu si Ivana přeje, aby byla jako...?

Charlotte Gottová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. května 2020 18:00 | Aktualizováno: 4. května 2020 12:05

O výchově talentované Charlotte Gottové nyní už výhradně rozhoduje její maminka Ivana, která prý před lety pronesla zajímavá slova. Údajně si tehdy přála, aby dcera byla jako jedna dobře známá průšvihářka.

Fanoušci zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80) doufají, že se jedna z jeho dcer, konkrétně Charlotte, která s ním nazpívala úspěšný duet Srdce nehasnou, vydá v tatínkových stopách a bude se věnovat hudbě.

Její výchovu má nyní plně v režii vdova Ivana Gottová, která se snaží dcerky držet stranou zájmu. Když se Charlotte před lety narodila, vyrazili s Mistrem na dovolenou do zahraničí. Byla na ní i nejstarší zpěvákova dcera.

Dominika Gottová si nyní po letech vzpomněla, co jí tehdy tátova partnerka řekla. „S Ivanou jsme si rozuměli, skládala mi komplimenty, jak jsem krásná a inteligentní, že by si přála, aby z Charlottky vyrostlo děvče jako já,“ svěřila se dle webu pluska.sk.

„Z Charlottky jsem měla velkou radost, těšila jsem se na ní a trochu doufala, že by mohl na svět přijít chlapec. Měla jsem vždy chlapecké záliby, i otec si přál kluka, ale narodilo se kouzelné děvčátko. Vím, že to plánovali, nebylo to nečekané. Ivana zářila štěstím,“ dodala Dominika.

Témata: Charlotte Gottová Ivana Gottová Dominika Gottová