Těhotná Monika Bagárová finišuje s přípravami: Už aby tu byla s námi!

Monika Bagárová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. května 2020 13:44

Monika Bagárová už se těší, až budou doma ve třech, pomalu tedy vyhlíží termín porodu malé holčičky. Ještě to ale není na pořadu dne, a tak alespoň s partnerem finišují s přípravami.

Těhotná Monika Bagárová už vyhlíží narození prvního potomka, o kterém víme od Vánoc, kdy se s partnerem, MMA zápasníkem Makhudem Muradovem, šťastnou novinou pochlubili. Od té doby pracují na tom, aby měli všechno v pravou chvíli připraveno.

Právě v těchto dnech se sympatická zpěvačka na sociální síti pochlubila, že jednu důležitou věc už společně zařídili. „Máme hotový pokojíček pro naší maličkou,“ napsala k fotce, kterou zveřejnila na instagramovém profilu.

Ona sama si na snímku něžně drží bříško, ve kterém zatím holčičku nosí. Opravdu blízko vytoužené dceři chce být ale i poté, co přijde na svět. Podle tohoto přání si s partnerem zařídili. 

„Teda bude se o něj muset dělit i s námi, protože ji chceme být stále nablízku. Všechny tyhle přípravy jsou tak krásné životní záležitosti, přináší tolik úsměvů a radosti, už jen aby byla ve zdraví konečně s námi,“ dodala Bagárová.

Témata: Monika Bagárová