Dominika Gottová propadá panice: NEVÍ, CO BUDE!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. dubna 2020 8:27

Dominika Gottová se vrátila do Česka s nadějí, že se zase postaví na vlastní nohy. Docela se jí to dařilo, než se do celého světa z Číny rozšířil nový koronavirus. Nejstarší dcera slavného zpěváka už propadá panice.

Právě se postavila na vlastní nohy, když přišla epidemie koronaviru. Dominice Gottové zase jednou štěstí nepřeje. Virus ji totiž přinejmenším dočasně připravil o práci. Nejstarší dcera legendárního zpěváka si ale není jistá tím, že se do zaměstnání ještě vrátí.

„Co když to dopadne tak, že nás bude muset šéf propustit, protože to neutáhne? Mám velký strach! Ta práce mne moc baví a nerada bych si v této složité době hledala novou,“ svěřila se s obavami webu ahaonline.cz.

Gottová pracuje v baru uprostřed obchodního centra. Pokud půjde vše podle plánu, který tento týden odhalila česká vláda, otevře její podnik 8. června, tedy za zhruba měsíc a půl. Do té doby bude mít volno.

Přesto bere podle svých slov 100 procent platu. „Je to kurzarbeit. Jsem ráda, že jsme nepřišli o finance, že máme skvělého zaměstnavatele. Snad to všechno bude do toho června fungovat a nikoho nebudou muset propustit,“ dodala Dominika.

Témata: Dominika Gottová