Michal David má na Čechy velkou prosbu!

Michal David 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. dubna 2020 13:12

Hitmaker Michal David skončil v karanténě. Ještě před ní ale k lisem poslal velkou prosbu. Sdělil jim, aby dodržovali všechna vládní nařízení.

Michal David se před koronavirem ukrýval ve svém letním sídle na ostrově Tenerife. Nakonec ale i on vyslyšel volání domova a rozhodl se vrátit do Česka. Takový návrat má ale momentálně svá pravidla. Navrátilci z ciziny musí dodržovat povinnou čtrnáctidenní karanténu. Se slavným hitmakerem v tomto směru není zacházeno nijak jinak. 

"Moji drazí fanoušci a příznivci. Máme tady zcela novou situaci, kterou nikdo nepředvídal. Je teď ale nutné dodržovat všechna nařízení a opatření ze strany vlády!!! A já s tím naprosto souhlasím. Jde tady o zdraví lidí a to je nejpřednější! Musíme jen doufat, že to nepotrvá dlouho a že pro naše příznivce začneme zase brzy hrát a zpívat," napsal na sociální síti například Michal David.

"Musíme věřit, že se časem vše navrátí do normálních kolejí, jak to bude možné. Ale je potřeba se snažit řídit zkušenostmi těch, kteří tím vším již prošli v Číně a pro nás Evropany hlavně v Itálii. Jen se podivuji nad výroky některých mých kolegů, že by je měla Vláda podpořit a že přichází o své honoráře, že náš Premiér chce prostřednictvím Koronaviru ovládnout Českou televizi a média ke svému prospěchu, atd, atd. Tady vůbec nejde o peníze a naše honoráře. Tady jde o velice zrádný virus a Italové by vám mohli vyprávět. Naopak fandím naší Vládě, jak se k tomuto velkému problému postavila, oproti jiným," dodal.

Témata: Michal David