Ondřej Brzobohatý to vyjádřil za nás: Nová píseň jako poděkování zdravotníkům!

Ondřej Brzobohatý na pohřbu Postráneckýho 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. března 2020 21:07

Zdravotníkům momentálně drží palce celé Česko. Poděkovat jim písní se rozhodl hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý, který si přizval dvojici kolegů. Přeje si ale, aby se zapojili i obyčejní lidé.

Ondřej Gregor Brzobohatý si přál, aby zdravotní sestry věděly, že mají podporu široké veřejnosti. Kromě písničky jim chtěl poskytnout i materiální podporu, a tak se rozhodl spojit s prezidentkou České asociace sester Martinou Šochmanovou.

„Oslovil jsem ji s nápadem, zda by asociace vytvořila transparentní účet, a rozhodl jsem se, že se pokusím písničkou Život přimět další lidi, možná i firmy, aby sestrám, ale nejen jim, poslali peníze, z nichž by mohly být následně hrazeny poukázky na služby, které jim pomůžou k zaslouženému relaxu,“ vysvětlil. 

Peníze by podle něj měly být použity na cokoliv, co sestry potěší a co jim alespoň částečně vrátí péči, kterou ony věnují nám všem. „Ať už to budou poukazy do kadeřnických, kosmetických salónů, na fitness a tak podobně. Zaslouží si, až bude po všem, aby se i ony cítily opečovávané a jedinečné,“ dodal hudebník. 

Brzobohatý přizval k nazpívání své nové autorské písně věnované zdravotním sestrám i kolegy Martu Jandovou a Vojtu Dyka.

Témata: Ondřej Brzobohatý Marta Jandová Vojtěch Dyk