Kde koupit roušky? Na prodej je nabízejí i celebrity, Kopřivová a Slováková si naběhly!

Nela Slováková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. března 2020 14:54

Koupit roušky můžete i českých celebrit. Byznys s nimi rozjely např. Veronika Kopřivová a Nela Slováková, na vlastní kůži ale poznávají, že to možná nebyl úplně nejlepší nápad. Lidé je totiž zavalili stížnostmi.

Ušít si roušku, bez které se v Česku nesmí chodit na veřejnosti, zdaleka nedokáže každý, tak je mnoho lidí odkázáno na pomoc druhých. Mnohé celebrity se rozhodly na současné situaci i něco málo vydělat, jelikož lidé jsou ochotni si roušku zakoupit.

Jak vás stars24.cz informoval, roušky nabízí na prodej např. Veronika Kopřivová, která ovšem čelí stížnostem nespokojených zákazníků. Ochranné pomůcky z internetového obchodu totiž vždy rychle zmizí. „Vyprodáno za 35 vteřin,“ napsala modelka v neděli večer.

Se stížnostmi se musí vypořádat i Nela Slováková, která rozjela podobný byznys. „Psala jsem, že je problém prodávat něco, co nemáte ušité. A že jsem psala o storno a nikdo se mnou nekomunikuje. A, že prosím o vrácení peněz. A, že díky dík,“ píše jí třeba jistá Klára.

„Taky čekám na odpověď a nejlépe vracení peněz!“ ozvala se další nespokojená fanynka. „Je to krásný, že takto pomáháte, jen teda nechápu, proč nemám od 16.3., kdy jsem uhradila objednávku na 5 roušek, alespoň potvrzení o té úhradě. Počkám do pondělí a pak se uvidí,“ vzkazuje vítězce Hotel Paradise zase Lucie.

Témata: Veronika Kopřivová Nela Slováková Zdravotnické roušky