Lucie Šafářová volá o pomoc? Kontaktovala staré přátele!

Andrea Sestini Hlaváčková a Lucie Šafářová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. března 2020 19:10

Lucie Šafářová se před několika týdny stala maminkou a rodičovské povinnosti dosud zvládala bez potíží. Teď ale kontaktovala staré přátele z dob tenisové kariéry. Je to snad volání o pomoc?

Lucie Šafářová si v posledních dnech pochvalovala, jaký otec je její partner Tomáš Plekanec. V prosinci se jim narodila dcera Leontýnka. „Musím uznat, že to dává dobře,“ chválila ho na sociální síti.

Další důkaz o tom, jak si hokejista plní rodičovské povinnosti, podala o víkendu, když sdílela fotografii z Lednicko-valtického areálu, kam si sportovní pár vyrazil i s kočárkem. Bývalé tenistce ale společnost přítele nestačila.

Na instagramovém profilu totiž vyzývala své přátele z dob aktivní tenisové kariéry, aby za ní přijeli do Česka. Konkrétně oslovila bývalou spoluhráčku Bethanii Mattekovou-Sandsovou a trenéra Roba Steckleyho. 

Právě s nimi jsou spojeny největší úspěchy v kariéře Šafářové. S Mattekovou-Sandsovou vyhrály několik grandslamových turnajů ve čtyřhre, pod vedením Steckleyho zase dokráčela do finále Roland Garros ve dvouhře. 

Témata: Lucie Šafářová