Lucie Šafářová se dočkala: Konečně jsou pryč!

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová ukázali dceru Leontýnku 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. března 2020 16:18 | Aktualizováno: 6. března 2020 22:02

Tomáš Plekanec moc nepotěšil svou současnou partnerku, když začal na podlahu v obýváku skládat hokejové rukavice, které něco zažily. Nyní má Lucie Šafářová konečně důvod k radosti. Co se s nimi stalo?

V únoru oznámil Tomáš Plekanec na sociální síti velkou věc. Část své sbírky podepsaných a hraných rukavic z NHL, olympijských her či mistrovství světa dal do aukce, jejíž výtěžek půjde na dobrou věc. Jeho partnerka se ovšem s jistým aspektem této záležitosti těžce vyrovnávala.

Bývalá tenistka Lucie Šafářová naznačovala, že odér z hokejistova herního náčiní se jí moc nezamlouvá. „Budu ráda, když mě zachráníte od toho zápachu v obýváku,“ reagovala na fakt, že otec dcery Leontýnky skládá rukavice v jednom z pokojů.

Teď se konečně může radovat, že je noční můra u konce. Plekanec včera na instagramu připomněl, že rukavice už nebudou dlouho k mání. „Hrané rukavice z olympiády v Soči 2014… poslední den aukce pro nadační fond,“ připsal k jejich fotografii.

Šafářová je ráda nejen proto, že se zbavila zápachu, ale především díky tomu, že peníze půjdou na dobrou věc, konkrétně mají udělat radost dětem. Ne všichni totiž mají k dispozici takové zázemí jako její dcera Leontýnka.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec