Anička Slováčková přiznala: Hroutím se z toho!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. února 2020 9:01

Anička Slováčková si během náročné léčby rakoviny moc drahocenného odpočinku nedopřává, naopak se snaží pracovat jako za starých časů. Teď ale přiznala, že by možná měla trochu zvolnit.

Mnoho lidí obdivuje nemocnou Aničku Slováčkovou za to, že během léčby zákeřné rakoviny nadále pracuje, dokonce si naložila snad ještě víc, než když byla zdravá. Náročný program si ovšem začíná vybírat svou daň.

Dcera slavných rodičů natáčí Ordinaci, do toho pilně koncertuje a hraje v divadle. Teď ale přiznává, že to možná nebyl nejlepší nápad. „Dochází mi síly, naplánovala jsem si toho až nějak moc, nevím, jak to všechno stihnu, začínám se z toho pomalu hroutit, protože je to šílené tempo,“ svěřila se webu expres.cz.

„Asi bych měla víc odpočívat, ale já chci stihnout před operací všechno, co jsem si nasmlouvala,“ dodala talentovaná herečka a zpěvačka. Na zákrok jde podle svých slov v polovině dubna, až pak plánuje chvíli pauzu.

Slováčková má nadále neutuchající podporu fanoušků a především rodiny a přátel. Velkou radost jí tento týden udělal nečekaný dárek, který dostala.

Témata: Anna Slováčková