Zdeněk Pohlreich jako Superšéf? Dělá ze sebe kašpara, mají jasno diváci!

Zdeněk Pohlreich 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. února 2020 17:30

Zdeněk Pohlreich se minulý týden slavně vrátil do televize s novým pořadem, na který se však diváci zatím zvykají jen těžko. Jeden z nejslavnějších kuchařů je na sociálních sítích terčem ostré kritiky.

Teprve dva díly má za sebou nový televizní pořad Zdeňka Pohlreicha Superšéf, do kterého se už před premiérou pouštěl bývalý bulvární novinář Pavel Novotný. „Jako nebyl to blbej nápad, akorát jsme neplatili maskérovi a bylo to dost vidět,“ napsal na twitteru k fotkám z natáčení.

Pouhé dvě epizody stačily ke zformulování jasného názoru i mnohým divákům, kteří show podrobili kritice přímo na facebookové stránce televize Prima. „Zdendo, Zdendo, do čeho si se pustil? Dělat kašpara snad nemáš zapotřebí,“ píše kupříkladu jeden z uživatelů.

To ale zdaleka není všechno. „Taky se mi to moc nelíbí… starej Zdeněk byl lepší… Tohle už vařej z vody,“ konstatuje kuchařova fanynka Kateřina. „Je to trapný a hlavně to není důvěryhodné,“ přisadil si Jan.

„Baví ho dělat kašpara, neví co roupama dělat, tak ho nechte,“ nebral si servítky ani divák Luboš. „Ten udělá cokoliv ,hlavně když to sype,“ pustila se do Pohlreicha diskutující Danuše.

Témata: Zdeněk Pohlreich TV Prima