Jennifer Aniston a žárlivý Pitt? Brad ztropil scénu, jakou ještě nezažila!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. února 2020 10:03

Jennifer Anistonová je v poslední době opět často spojována s exmanželem Bradem Pittem. Slavný herec měl podle některých médií bývalé ženě ztropit scénu, jakou ještě nezažila. Stačilo, aby se hvězda Přátel sešla s jiným mužem.

Obzvlášť během sezóny předávání filmových cen se čile spekulovalo o tom, zdali to bývalí manželé Brad Pitt a Jennifer Anistonová nedávají znovu dohromady. Často se totiž na akcích potkávali a podle očitých svědků to mezi nimi jiskřilo. Jeden jako druhý ale odmítli potvrdit, že by mezi nimi něco bylo.

Třeba magazín NW to však má za hotovou věc, jinak by nemohl přijít s následujícím příběhem. Hvězda seriálu Přátelé se prý sešla s bývalým partnerem, známým hudebníkem Johnem Mayerem, a bylo zle. Žárlivý Pitt to měl hned začít řešit.

Když se čerstvý držitel Oscara o všem dozvěděl, podle zdroje časopisu byl dost rozmrzelý. „Brad dobře ví, že John je sukničkář, a tak mu dal jasně najevo, aby vzal zpátečku. Brad zná spoustu lidí také v hudebním průmyslu. Stačí jedno slovo a John už si neškrtne,“ konstatoval zasvěcenec.

Podle serveru Gossip Cop je velká část historky smyšlená, ačkoliv Anistonová a Mayer se podle očitých svědků opravdu sešli. K žádnému konfliktu ale rozhodně nedošlo. Navíc je těžké věřit tomu, že by Pitt dokázal zařídit konec velice úspěšného hudebníka v jeho branži.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt Pitt - Aniston