Vít Starý z Mandrage: Kapela vyslyšela jeho prosbu!

Vít Starý z kapely Mandrage 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. ledna 2020 9:24

Kapela Mandrage tento týden oznámila, že slibované turné se odehraje v hodně osekané podobě. Uskuteční se jen jediný koncert bez problémového zpěváka Víta Starého, jehož přání skupina respektovala.

Jak vás stars24.cz tento týden informoval, kapela Madrage nakonec končí dřív, než se čekalo. Původně avizované turné muselo být zrušeno, a to až na koncert v Praze, který ovšem odzpívají hosté, nikoliv zpěvák Vít Starý. Právě jeho problémy zapříčinily dění posledních týdnů.

Populární skupina nejprve o Vánocích oznámila, že si prochází těžším obdobím a bude potřebovat a čas a pomoc, kterou mu ostatní členové kapely samozřejmě slíbili. Jejich iniciativa se však nejspíš minula účinkem. Hudebníci totiž ve středu přiznali, že nakonec byli nuceni vyslyšet frontmanovu prosbu, aby se turné nekonalo.

„Navzdory tomu, že jsme se všichni snažili, aby se Víťa dal dokupy, navzdory tomu, že jsme minulý týden začali všichni zase zkoušet, navzdory Víťovu zdánlivě znovu nabytému elánu, navzdory všem dohodám. Víťa s námi před dvěma dny opět prakticky přerušil komunikaci, v jedné z mála SMS zpráv, které nám poslal, stálo, že chce turné zrušit. A tak se nedá nic dělat,“ stojí na facebooku.

Členové kapely přesto Starému poděkovali. „Děkujeme i Víťovi za všechno, nebejt Tebe, tahle kapela by ani nevznikla a nikdo z nás by dneska nebyl takovej, jakej je. Třeba to vážně ještě může bejt dobrý. Myslíme na Tebe,“ vzkázali.

Témata: skupina Mandrage