Ivana Gottová ukázala svaly: JSEM PŘIPRAVENA...!

Gottová, Ivana 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. ledna 2020 8:25 | Aktualizováno: 29. ledna 2020 21:45

Ivana Gottová má po smrti Karla Gotta zodpovědnost za veškeré druhy podnikání s jeho jménem, a tak logicky není jednoduché mít všechno pod kontrolou. Všichni podvodníci by si na ni ovšem měli dávat pozor.

Jak vás stars24.cz informoval, Ivana Gottová o víkendu posvětila vystoupení revivalové kapely Karel Gott Cover Band na velkém brněnském plese. Jinak je ovšem složité ji přesvědčit k tomu, aby dala svolení s konáním jakékoliv koncertní pocty Karlu Gottovi (†80).

Už krátce po smrti milovaného manžela dala jasně najevo, že vydělávat na jménu mnohonásobného Slavíka v době hlubokého smutku je z jejího pohledu nepřípustné. Není tedy divu, že se údajně snaží využít všechny páky, které má, aby měla situaci zcela pod kontrolou.

„Karel Gott Agency, kterou vede Ivana, teď monitoruje, co všechno je nyní na trhu, a je připravena přes právníky na vydavatele udeřit. Kdo od ní nemá svolení na užití jména Karel Gott, toho čekají problémy,“ varoval dle webu sedmicka.tyden.cz zdroj z okolí Ivany Gottové.

Vdova alespoň potěšila fanoušky svými plány pro letošní rok. Podle zákulisních informací letos jednu koncertní poctu Mistrovi sama plánuje. Údajně si na prosinec zamluvila termín v pražské O2 aréně, kde má proběhnout za účasti zpěvákových přátel koncertní pocta zesnulému Karlu Gottovi.

Témata: Ivana Gottová