Jaromír Jágr: Hořký návrat do české reality!

Jaromír Jágr 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. ledna 2020 18:10 | Aktualizováno: 12. ledna 2020 22:27

Jaromír Jágr měl v posledních týdnech plnou hlavu starostí se zdravím, tento týden se dal ale konečně dohromady. Návrat do reality mu ale pořádně zhořkl. Fanoušci mu dali jasně najevo, co si myslí.

Jaromír Jágr v posledních týdnech poutal víc pozornost osobním životem, kupříkladu se kolem něj motala nová, výrazně mladší žena. Hokeji se moc nevěnoval, koncem listopadu si totiž v utkání se Spartou natrhl oba přitahovače a od té chvíle stál. Tento víkend ale došlo k dlouho očekávané události.

Legendární hokejista se vrátil na extraligový led, shodou okolností opět proti pražskému soupeři. Protihráče ze souboje, ve kterém se zranil, se ovšem nedočkal. Adam Polášek mezitím odešel hrát do zahraničí.

Vřelého přivítání se ale Jágr v hlavním městě nedočkal. „Jágr ven!“ skandovali domácí příznivci, kteří si připravili i transparent, v němž olympijského vítěze kritizovali kvůli jeho podpoře návrhu uzavřít nejvyšší soutěž.

Jágr si ale nenechal pokazit radost z toho, že se vrátil na led. Potýkal se totiž se zraněním, které za tři desítky let aktivní kariéry neměl. „S natrženými přitahovači je to něco jiného a pro mě něco novýho,“ nechal se slyšet. 

Témata: Jaromír Jágr