Agáta Prachařová si líže rány: Nevyšlo to!

Agáta Prachařová s přítelem Zdeňkem 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. ledna 2020 11:53 | Aktualizováno: 11. ledna 2020 14:57

Agáta Prachařová vyrazila hned po Novém roce za exotikou spolu s novým přítelem Zdeňkem. Teď ale poslala z Thajska, kam vyrazili, pozoruhodný vzkaz. Něco prý nevyšlo podle plánu.

Jak už vás stars24.cz informoval, Agáta Prachařová se rozhodla na začátku roku nechat děti v péči tatínků a vyrazila na exotickou dovolenou v Asii. Cestu se rozhodla využít k představení nového přítele Zdeňka svým příznivcům.

Nejprve ho důmyslně ukázala, když fotila sama sebe v zrcadle, ale evidentně jí šlo o to, aby se podnikatel do záběru vešel. Od fanoušků se hned dočkala řady pochval na jeho adresu, je to prý „pěkný pán“, „fešák“ a „borec“. Možná i to popohnalo Prachařovou k tomu, že zveřejnila ještě odvážnější snímek. 

Objektiv tentokrát zachytil, jak Zdeněk dvojnásobnou maminku líbá na tvář. „Teď mi může být i 14… život si plánuješ různě… občas to nevyjde tak, jak si přeješ, ale důležité je žít a začít znova,“ komentovala to Agáta.

Z těchto slov je patrné, že konec manželství s hercem a moderátorem Jakubem Prachařem si nepřála, už se přes něj ale přenesla. Novou partnerku má ostatně i její manžel, který s ní na začátku roku vyrazil na hory.

Témata: Agáta Hanychová