Jaromír Jágr s novou ženou? Hantuchová ostrouhala!?

Jaromír Jágr s Elizabeth 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. ledna 2020 10:40 | Aktualizováno: 6. ledna 2020 18:20

Jaromír Jágr je už pěkných pár měsíců nezadaný, není přitom pochyb o tom, že o něj ženy jeví zájem. Naposledy se kolem něj motala slovenská kráska Daniela Hantuchová. Teď to ale vypadá na nový objev.

Zranění je v životě sportovce vždy nepříjemné, své o tom ví i Jaromír Jágr, který už je déle než měsíc mimo hru. Logicky má teď zase více času na jiné činnosti nebo svůj osobní život. Pár týdnů nazpět to vypadalo, že si jeho srdce získá bývalá slovenská tenistka Daniela Hantuchová. Jenže teď je všechno jinak.

Kolem sedmačtyřicetiletého hokejisty se motá o 23 let mladší Elizabeth, dívka s kladenským srdcem. Na instagramu zveřejnila hned několik fotek z ledu. „S mým spoluhráčem, který mi nahrál na 3 góly a já tak mohla skórovat (a fakt jsem to dala). Neskutečnej zážitek, když vám přihraje Bůh. Co vám budu povídat,“ komentovala společný snímek.

„Strategie byla jasná hned od začátku. JJ68: ‚Tady si, Eli, stoupneš před bránu, zůstaneš tady. Nebudeš se přesouvat jinam. Já ti budu nahrávat a ty budeš střílet‛… Kdyby se náhodou někdo divil, proč tam stojím jak přilepená,“ připojila ještě vtipnou historku ze zimáku.

Jinak se Elizabeth snaží prosadit v hudebním průmyslu jako Zaelbeth. Věnuje se žánru elektropop a má velice zkušené spolupracovníky. S tvorbou jí pomáhá například producent Jan P. Muchow.

Témata: Jaromír Jágr