Tomáš Řepka slaví 46. narozeniny: O nejlepším dárku není pochyb!

Drsňák Tomáš Řepka 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. ledna 2020 14:22 | Aktualizováno: 2. ledna 2020 22:02

V base strávil Vánoce, Nový rok a teď i narozeniny. Tomáš Řepka si závěr minulého a začátek letošního roku představoval jinak, ale co s tím nadělá. Alespoň je naprosto jasné, jaký dárek by mu udělal největší radost.

Tomáš Řepka nebude na uplynulý rok vzpomínat úplně v dobrém. Bývalý fotbalista se stále častěji dostával do křížku se zákonem, až s ním soudcům došla trpělivost a poslali ho natvrdo do vězení. Původně si měl odsedět dva a půl roku, trest mu však byl díky odpracovaným hodinám veřejně prospěšných prací zkrácen.

Někdejšímu reprezentantovi tak svitla naděje na brzké podmínečné propuštění. Jenže soud v listopadu rozhodl, že jeho žádosti nevyhoví, a tak Řepka oslavil za mřížemi nejen Vánoce, ale i narozeniny.

Právě dnes mu je totiž 46 let. O tom, co by považoval za nejhezčí dárek, není pochyb. Podle informací serveru blesk.cz mohl o podmínečné propuštění opět zažádat už 15. prosince, zdali se tak stalo, ale není jasné.

Víme naopak, že před Vánocemi poslal prostřednictvím Kateřiny Kristelové vzkaz fanouškům. „Mám vyřídit pozdrav a vzkaz od mého muže. Všem, kteří mu píšete a vyjadřujete oporu, děkuje. Potkáte se s ním v budoucnu na některé z jeho autogramiád a akcí,“ vzkázala jeho partnerka.

Témata: Tomáš Řepka