Karel Vágner ml. má potíže: Manžel Krainové má dluhy a čelí exekuci!

Simona Krainová s manželem 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. prosince 2019 14:33

Svátky klidu a míru možná letos nebudou v domácnosti modelky Simony Krainové až tak klidné. Její manžel Karel Vágner se dostal kvůli své firmě do velkých potíží. Co mají v plánu udělat?

Pár dní před Vánocemi asi chtěla Simona Krainová slyšet lepší zprávy. Modelčin manžel Karel Vágner údajně čelí exekuci ve výši přes 1 a čtvrt milionu korun a soud již vydal příkaz k postižení podílu v jeho společnosti Scandal Republic, se kterým teď nesmí nakládat.

O nějaké existenční krizi manželů ale zatím nemůže být řeč, jde spíš o spory uvnitř firmy. „Je to vyvrcholení mých interních sporů s bývalým společníkem. Je to patnáct let stará záležitost ohledně Fashion TV,“ prozradil bratr rybáře Jakuba Vágnera serveru super.cz.

„Věřím tomu, že ale nakonec dojdeme k dohodě. Řešíme vyrovnání s některými společnostmi. Přistupuju k tomu racionálně,“ vysvětlil Vágner.

Podle informací od zdroje zmíněného serveru měli mít on a Krainová dokonce obstavené i své soukromé účty. To se ale nepotvrdilo. „Simona v tom nehraje žádnou roli. Máme rozdělené jmění,“ konstatoval Karel.

Témata: Karel Vágner ml. Simona Krainová